Комунальне підприємство "Березнекомуненергія"
*.kp.in.ua
Портал комунальних підприємств
 

До відома споживачів послуги теплової енергії!

Дата: 27.07.2023 12:16
Кількість переглядів: 22

ПОВІДОМЛЕННЯ!

  КП «Березнекомуненергія» дякує споживачам, які вчасно і повністю розраховуються за спожиті послуги теплопостачання, що є дуже важливим для підприємства під час підготовки до опалювального сезону.

      Звертаємося до споживачів, які не оплатили рахунки!  

КП «Березнекомуненергія» наполегливо просить Вас терміново сплатити наявну заборгованість за спожиті послуги теплопостачання. Якщо в силу певних обставин споживач не має можливості повністю сплатити весь борг, для врегулювання питання оплати йому необхідно невідкладно звернутися до абонентського відділу підприємства. Звернення буде розглянуто в індивідуальному порядку з проведенням аналізу причини виникнення боргу та визначенням оптимального варіанту ліквідації заборгованості. Одним із них, наприклад, може бути укладення договору реструктуризації (поступового погашення боргу).

За умови відсутності оплат протягом декількох розрахункових періодів та не вжиття заходів зі сторони споживача щодо добровільного погашення накопиченого боргу або його реструктуризації, КП «Березнекомуненергія» вимушене звернутися до суду з метою примусового стягнення заборгованості. В такому випадку боржнику додатково прийдеться сплатити судові витрати та виконавчий збір.

Адміністрація підприємства


« повернутися

Вхід для адміністратора