Комунальне підприємство "Березнекомуненергія"
*.kp.in.ua
Портал комунальних підприємств
 

Повідомлення про початок опалювального сезону

Дата: 20.10.2023 09:41
Кількість переглядів: 37

Шановні споживачі теплової енергії!

 

   Почався опалювальний сезон. КП „Березнекомуненергія” нагадує, що в разі відсутності централізованого теплопостачання в квартирі чи під’їзді, просимо звертатись на підприємство в робочі та вихідні дні за тел. 098-296-60-98.  

  На українців чекає насправді непроста зима, коли відповідальність кожного та всіх разом стане вирішальною.

  З метою недопущення ризиків виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру в умовах воєнного стану та враховуючи значний рівень заборгованості, КП „Березнекомуненергія” нагадує про необхідність вчасно оплачувати надані послуги та сплатити борги за спожите теплопостачання минулого опалювального сезону.

   Рахунки за послуги теплопостачання надходять щомісяця, у тому числі в міжопалювальний період. У них відображена заборгованість (якщо така є за минулий період) та поточні нарахування абонентської плати відповідно до пункту 11 частини 1 статті 1 Закону України «Про житлово-комунальні послуги». При цьому звертаємо Вашу увагу, що на плату за абонентське обслуговування та опалення сходових клітин (для абонентів з індивідуальним опаленням) теж надаються пільги та субсидії.

Адміністрація КП „Березнекомуненергія”


« повернутися

Вхід для адміністратора