Комунальне підприємство "Березнекомуненергія"
*.kp.in.ua
Портал комунальних підприємств
 

Повідомлення споживачам з надання послуги теплової енергії!

Дата: 14.05.2024 12:48
Кількість переглядів: 10

   КП „Березнекомуненергія” просить всіх споживачів терміново розрахуватися за надані послуги з  постачання теплової енергії та сплатити борги минулого опалювального сезону. Рахунки за послуги  з теплопостачання надходять щомісяця, у тому числі в міжопалювальний період. У них   відображена заборгованість (якщо така є за минулий період) та поточне нарахування абонентської плати. При цьому звертаємо Вашу увагу, що на плату за абонентське обслуговування та опалення сходових клітин (для абонентів з індивідуальним опаленням) теж надаються пільги та субсидії.

        Субсидія надаватиметься тільки тим споживачам, в яких немає заборгованості за житлово-комунальні послуги. Якщо в силу певних обставин споживач не має можливості повністю сплатити борг, для врегулювання питання оплати необхідно звернутися до абонентського відділу та укласти договір реструктуризації боргу, згідно з яким буде проводитись щомісячне рівномірне погашення заборгованості.

                 КП „Березнекомуненергія” також доводить до відома, що на час міжопалювального періоду підприємство проводить ремонт внутрішньобудин-кової системи центрального опалення, і в разі потреби, просимо звертатися із заявою про усунення  неполадок. Споживачі можуть інформувати про несправ-ності системи теплопостачання і в телефонному режимі та отримати інформа-цію    з    питань   заборгованості   у   фахівців   абонентського   відділу   по

тел. 098-296-6098  з  08.00 год. до 14.00 год. щоденно, крім вихідних.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора